logo_server_04
+389 76 361 654
info@server.com.mk
hostikonavbannerimg2
hostikhodomianbanner

Регистрирајте домен денес

Секоја интернет приказна започнува со регистрација на домен. Бидете препознаени на интернет мрежата.

Направете избор за домен

Please enter your domain. Please verify that you are not a robot.

Search results for

Loading results

Domain Names

Test |

#1

Web Hosting Provider
0 +
Worldwide Data Center
0 K+
Supercharged Websites

24/7

Real-time Expert Support

Search Most Popular Domain

The perfect domain lets people know at a glance why you’re online (and why you’re awesome).
hostikhodomainicon1
Get the world’s most popular domain
Starting at

$
29
.99

/month

hostikhodomainicon2
Get a domain that everyone knows
Starting at

$
29
.99

/month

hostikhodomainicon3
Do good with a .org domain
Starting at

$
29
.99

/month

hostikhodomainicon4
Satisfy the world’s buyers with .shop
Starting at

$
29
.99

/month

3 причини за да регистрирате домен денеска

Одберете го SERVER.COM.MK за ваш регистрар и добијте…

Едноставна процедура за трансфер на вашиот домен во нашиот регистар

Се што треба да направите е да креирате нарачка и да ни го испратите епп кодот од е-адресата на регистрантот на нашата адреса domentransfer@server.com.mk

hostikhodomainimg1
hostikhodomainimg2

Едноставен контролен панел за манипулација со сите .mk домени

2017 година за потребите на нашите клиенти изработивме контролен панел кој нуди online манипулација со .mk домените.

Domain Security

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed domod tempor incidid unt ut labore et dolore magna aliqua. Utenim enminim veniam, quis nostrud exerce itation ullamco laboris nisi ut aliquip comi odo consequat. Duis aute irure dolor eni epreh enderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla para. Utenim ene minim veniam, quis nostrud exercitation.
hostikhodomainimg3

Често поставувани прашања

Имате прашање за регистрација, обнава или трансфер на домен? Ние ќе се потрудиме да дојдете набрзо до одговор!

Домен е името преку кое вашиот веб сервис ќе биде препознаен на интернет од корисниците во целиот свет.

Се што треба да направите е да креирате нарачка и да ни го испратите епп кодот од е-адресата на регистрантот на нашата адреса domentransfer@server.com.mk

За поврзување на доменот со серверот кој ќе го опслужува, потребно е да се постават именски опслужувачи. За да можете тоа сами да го направите активиравме два портала.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed domod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Utenim enminim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip comi odo consequat. Duis aute irure dolor epreh enderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla para.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed domod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Utenim enminim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip comi odo consequat. Duis aute irure dolor epreh enderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla para.