logo_server_04
+389 76 361 654
info@server.com.mk
hostikonavbannerimg2
hostikonavimg1

Моќен, флексибилен дедициран хостинг

Сите ресурси на еден сервер, само за вас. Голем број на јадра и можност за уште повеќе, поставете ги вашите ИТ сервиси на дедициран хардвер.

Направете избор за интернет домен

Please enter your domain. Please verify that you are not a robot.

Search results for

Loading results

Domain Names

24

години хостинг провајдер
0 +

Задоволни клиенти

0 +
Регистрирани домени

24/7

E-mail поддршка

Изберете опција за хостирање за вашите ИТ сервиси

Во сите пакети е вклучено:

Веб хостинг

Одлично за оние кои штотуку започнуваат со нивната веб страница и сакаат да останат во рамките на буџетот, а сепак да имаат на располагање брзо процесорско јадро.

Минимум преиод на закуп е 1 година

Од

1990

/годишно

VPS хостинг

VPS хостинг ви дава можност да ги контролирате, управувате и да ги зголемите вашите ресурси за да обезбедите идеален хостинг кој ќе расте со вашите потреби.

Минимум преиод на закуп е 2 месеци

Од

1180

/месечно

Дедициран хостинг

Дедициран хостинг нуди моќно решение за оние кои бараат дополнителни ресурси. Ако треба да извршувате сложени апликации или да имате веб-локација со голем сообраќај.

Минимум преиод на закуп е 3 месеци

Од

6590

/месечно

Напредни карактеристики на веб-хостингот

Лесно за користење

Лесно управувајте и развивајте ги вашите веб-локации со cPanel и инсталирање со 1 клик на најпопуларните веб-апликации.

Auto Malware Scans

Заштитете ја вашата веб-страница од напади на вируси и малициозен софтвер со Imunify кој е достапен кај сите планови за хостирање.

Комплетна контрола

Навистина знаете што правите? Пристапете и контролирајте сè, од оперативниот систем до Apache на сите VPS и дедицирани сервери.

SSD базиран хостинг

Многу побрзо од стандардните SATA-дискови, на сите хостинг планови им обезбедуваме SSD хард дискови со високи перформанси.

24/7 E-mail поддршка

Без разлика какво прашање имате, најверојатно го имаме веќе решението. Нашиот тим од експерти е секогаш подготвен и расположен да ви помогне.

Безбедноста прва

Ние управуваме со серверите, вие управувате со вашиот бизнис. Заштитете ги податоците со вклучен SSL, малициозен софтвер и DDoS превенција.

hostikmapsectonicon

Локација на датацентри

Нашите сервери се наоѓаат во датацентар во Германија. Но, има неколку и во Македонија.

Спецификација на датацентар

Зошто да го одберете SERVER.COM.MK?

Едноставно! Ние внимаваме, Вие да сте задоволни.

Вашиот бизнис online

Зголемете го вашиот бизнис со производи и услуги од реномирани компании од индустријата, по цени што нема да го нарушат вашиот буџет.

hostikoservices1
hostikoservices2

Клиентска поддршка

Покриени сте од Тим за поддршка кој е познат по тоа што е еден од најинформираните, најпријателските и најпрофесионалните во бизнисот. Вистински луѓе се подготвени да ви помогнат за секое прашање, во секое време, 24/7.

Приватност и безбедност

Безбедноста и приватноста на вашата веб-локација се на прво место, а ние секогаш ќе ги поддржуваме правата на поединците и потрошувачите на интернет. Нашата мисија е да го одржиме Интернетот отворен, бесплатен и безбеден за секого.
hostikoservices3

Дел од причините, зошто нашите клиенти не сакаат и препорачуваат.

Од мали до големи компании, сите се важни за нас.

Во очекување сме на текстови од наши корисници

Client Logo
??? ???

Во очекување сме на текстови од наши корисници

Client Logo
??? ???

Во очекување сме на текстови од наши корисници

Client Logo
??? ???

Во очекување сме на текстови од наши корисници

Client Logo
??? ???

Наши партнери

hostikhotline

Ние сакаме да помагаме.

Убедени сме дека доколку системот е правилно поставен и навремено се одржува, нема да има никакви прекини во работата.
hostikhotline1

Последни постови

Корисни информации за нашите клиенти.