logo_server_04
+389 76 361 654
info@server.com.mk
hostikonavbannerimg2
hostikhocontactbanner

Контакт

SERVER.COM.MK во рамките на АЛСА НЕТ ДООЕЛ Скопје, веќе 24 години опстојува на македонскиот пазар и секоја година го шири спектарот на своите услуги.

24

години хостинг провајдер
0 +
Задоволни клиенти
0 +
Регистрирани домени

24/7

E-mail поддршка
hostikhocontacticon1

Пријави злоупотреба

За да пријавите каква било активност на злоупотреба (спам, фишинг, малициозен софтвер итн.) во однос на која било услуга на SERVER.COM.MK, испратете ни е-пошта на abuse@server.com.mk

hostikhocontacticon2

Општи прашања

За правилно да ви пружиме поддршка преку телефон, e-mail или chat, нашиот тим за поддршка ќе треба да биде во можност да ги потврди вашите податоци во нашиот систем.

Контактирајте не

Контакт форма

  Контакти

  Адреса

  АЛСА НЕТ ДООЕЛ Скопје Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2, 1000 Скопје, Македонија

  Поддршка

  support@server.com.mk

  Е-адреса

  info@server.com.mk

  Телефон

  +389 2 3225 167

  hostikhotline

  Ние сакаме да помагаме.

  Убедени сме дека доколку системот е правилно поставен и навремено се одржува, нема да има никакви прекини во работата.
  hostikhotline1

  Наши партнери