logo_server_04
+389 76 361 654
info@server.com.mk
hostikonavbannerimg2

SSL\TLS сертификати

Заштитете го вашиот бренд со најновите безбедносни решенија од врвни компании за сајбер безбедност.
hostikhodedicatedbanner

24

години хостинг провајдер
0 +
Задоволни клиенти
0 +
Регистрирани домени

24/7

E-mail поддршка
Цените за сертификатите се крајни и изразени се во денари, за временски период од 1 (една) година.

SSL\TLS сертификати од светски познати брендови

brand-comodo-ca
brand-thawte
brand-geotrust
brand-rapidssl
brand-digicert
brand-sectigo
hostikhotline

Ние сакаме да помагаме.

Убедени сме дека доколку системот е правилно поставен и навремено се одржува, нема да има никакви прекини во работата.
hostikhotline1

Често поставувани прашања

Имате прашање за SSL\TLS сертификатите? Нешто не е јасно? Ние ќе се потрудиме да дојдете набрзо до одговор!
SSL е протокол за безбедност на интернет кој се користи за да се обезбеди безбедна комуникација помеѓу интернет корисниците и веб-серверите. Протоколот SSL во моментов е застарен, а негова замена е TLS протоколот.
TLS е надградена, побезбедна верзија на SSL. Сè уште во јавноста ги нарекуваме нашите безбедносни сертификати како SSL бидејќи тоа е повообичаен термин, но кога купувате SSL од SERVER.COM.MK, ги добивате најдоверливите, ажурирани TLS сертификати.
HTTPS – Hyper Text Protocol Secure се појавува во URL-то кога веб-локацијата е обезбедена со SSL/TLS сертификат. Корисниците можат да ги видат деталите за сертификатот, вклучувајќи ја организацијата што го издава и корпоративното име на сопственикот на веб-локацијата, со кликнување на симболот за заклучување на лентата на прелистувачот.