logo_server_04
+389 76 361 654
info@server.com.mk
hostikonavbannerimg2
hostikhovpsbanner

Услови за користење

Малку повеќе правни работи.

Почитувани,
со користење на нашите услуги вие се согласувате дека ги прифаќате во целост нашите Услови за користење.

Спам

Во интерес на целата интернет заедница завземаме став на нулта толеранција за праќање на несакани пораки (СПАМ) од нашите сервери или било каков вид на СПАМ. Секое испраќање на несакани пораки (СПАМ) од нашите сервери ќе резултира со суспензија и бришење на услугата која се користи кај нас. Со или без претходна најава од наша страна.

Задоцнето плаќање

Сите профактури треба да се платат во рок од пет (5) дена од датумот на доспевање. Секоја профактура која не е платена и по пет (5) дена од доспевање може да резултира со суспензија или престанок на услугите (сервисите). Пристап до услугите (сервисите) нема да се овозможи се додека не се евидентира плаќањето.

Фишинг

Доколку не се согласувате да се придржувате до нашите Услови за користење ќе ве замолиме веднаш да престанете со пристап и користење на нашите услуги.

Регистрација на .mk и .МКД доменИ

Клиентот при нарачка на .mk или .мкд домен се согласува во целост со Правилникот за организацијата и управувањето со врвниот македонски .МК и .МКД домени.