logo_server_04
+389 76 361 654
info@server.com.mk
hostikonavbannerimg2
hostikhobanner

WordPress одржување

Пакети за одржување на WordPress

24

години хостинг провајдер
0 +
Задоволни клиенти
0 +
Регистрирани домени

24/7

E-mail поддршка

Пакети за одржување на WordPress сајтови

Во сите пакети е вклучено:

Основен

1 час/месечно
WP одржување

Заштеди 15% со уплата за 12 месеци однапред.

од

1990

/месечно

Стандард

2 часа/месечно
WP одржување

Заштеди 15% со уплата за 12 месеци однапред.

од

2990

/месечно

Бизнис

4 часа/месечно
WP одржување

Заштеди 15% со уплата за 12 месеци однапред.

од

3990

/месечно

Во цената не е пресметан 18% ДДВ.

Напредни карактеристики на веб-хостингот

Лесно за користење

Лесно управувајте и развивајте ги вашите веб-локации со cPanel и инсталирање со 1 клик на најпопуларните веб-апликации.

Auto Malware Scans

Заштитете ја вашата веб-страница од напади на вируси и малициозен софтвер со Imunify кој е достапен кај сите планови за хостирање.

Комплетна контрола

Навистина знаете што правите? Пристапете и контролирајте сè, од оперативниот систем до Apache на сите VPS и дедицирани сервери.

SSD базиран хостинг

Многу побрзо од стандардните SATA-дискови, на сите хостинг планови им обезбедуваме SSD хард дискови со високи перформанси.

24/7 E-mail поддршка

Без разлика какво прашање имате, најверојатно го имаме веќе решението. Нашиот тим од експерти е секогаш подготвен и расположен да ви помогне.

Безбедноста прва

Ние управуваме со серверите, вие управувате со вашиот бизнис. Заштитете ги податоците со вклучен SSL, малициозен софтвер и DDoS превенција.

Презентација за веб хостинг​

Што е веб хостинг?

Сите веб хостинг пакети се на високо квалитетни сервери. Секој пакет располага со cPanel – контролен панел, преку кој управува со сите ресурси кои се доделени и се на располагање.

Често поставувани прашања

Имате прашање за cPanel пакетите? Нешто не е јасно? Ние ќе се потрудиме да дојдете набрзо до одговор!
Веб хостинг е услуга што ја обезбедуваат хостинг компаниите што ви овозможува да ја направите вашата веб страница видлива и достапна до јавноста. Наместо да ја хостирате вашата веб страница на вашиот сопствен сервер, што може да биде скапо и неефикасно. Вие изнајмувате простор кај хостинг провајдер кој обезбедува максимална брзина, сигурност и безбедност за вашата веб страница и вашите веб сервиси доколку ги има (на пример: е-пошта).
Доменот и веб хостингот може да изгледаат исти на прв поглед, но тие служат за различни цели. Домен хостинг се однесува на управување со името на доменот, додека веб хостинг обезбедува простор на серверот за датотеките на вашата веб страница. Хостинг на домен, исто така познат како регистрација на домен, е процес на стекнување и управување со уникатно име на домен за вашата веб страница. Ова име на домен служи како адреса на вашата веб локација на интернет и им овозможува на луѓето пристап до вашата веб страница. Регистрарите на домени како АЛСА НЕТ ДООЕЛ Скопје (SERVER.COM.MK) ви помагаат да регистрирате, обновите и заштитите вашите лични информации за името на вашиот домен. Спротивно на тоа, веб хостингот обезбедува простор на серверот, пропусен опсег и техничка инфраструктура потребна за складирање и сервисирање на датотеките на вашата веб страница за корисниците. Овој процес гарантира дека вашата веб локација брзо се вчитува, останува безбедна и секогаш е on-line.
hostikhovpsicon1

Резервна копија / Backup

Враќање на податоци од резервна копија претставува процес на враќање на податоци од резервната копија која ја имаме претходно обезбедено.

hostikhovpsicon2

24/7/365 Поддршка

Без разлика какво прашање имате, најверојатно го имаме веќе решението. Нашиот тим од експерти е секогаш подготвен и расположен да ви помогне.

Цените за услугите се крајни и изразени се во денари.

Наши партнери